Containere

Preturi si avantaje : case din containere in anul 2023 !

case din containere

Proiectele de case din containere sunt o solutie inovatoare pentru constructia de locuinte. Acestea sunt construite din containere modulare, care sunt disponibile in diverse dimensiuni si pot fi combinate pentru a crea case cu mai multe camere.

Pretul pentru versiunea standard de case din containere este de 380 Euro + TVA(19%) / per metru patrat pentru o casa cu 2 compartimentari si un grup sanitar echipat cu wc,cabina de dus si lavoar.In aceasta suma este inclus si acoperis format din structura de lemn si acoperit cu tabla lindab ondulata.Gresia,faianta si parchetul sunt incluse dar cu limita de alegere a modelului pana in 40 lei / per metru patrat.

Avantajele principale ale caselor din containere este costul lor redus. Deoarece containerele maritim sunt disponibile in mod obisnuit la preturi scazute, acestea pot fi utilizate pentru a construi locuinte la un cost mult mai mic decat constructiile traditionale.

Unul dintre avantajele major e ale utilizării containerelor modulare este costul redus al construcției. Deoarece aceste containere sunt deja fabricate și disponibile în cantități mari, costul lor este mult mai scăzut decât al materialelor tradiționale de construcție, cum ar fi cărămizile sau lemnul.

case din containere

Alte avantaje ale unei case din containere :

Casele din containere pot fi, de asemenea, construite rapid. Deoarece acestea sunt deja fabricate și pregătite pentru a fi utilizate, nu este nevoie să se aștepte ca materialele să fie produse sau transportate la locul de construcție. Aceasta poate reduce semnificativ durata construcției și, prin urmare, costurile asociate cu aceasta.

În plus, casele din containere sunt foarte versatile. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de scopuri, inclusiv ca locuințe permanente, case de vacanță sau chiar spații comerciale sau industriale. De asemenea, acestea pot fi transportate cu ușurință dintr-o locație în alta, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în zone cu schimbări frecvente sau în zone care necesită o locuință temporară.Casele din containere sunt foarte durabile si rezistente la intemperii. Acestea sunt construite din otel de inalta calitate si sunt proiectate pentru a rezista la conditii dure, cum ar fi vantul puternic si inundatiile.

case din containere

Importanta caselor si expansiunea acestora in anul 2023 :

O alta caracteristica importanta a caselor din containere este flexibilitatea lor. Acestea pot fi transportate cu usurinta de la un loc la altul si pot fi repozitionate sau extinse cu usurinta. De exemplu, o casa construita din containere poate fi mutata intr-o zona rurala, in timp ce o alta poate fi utilizata ca locuinta temporara pentru oameni care au fost evacuati din cauza unei calamitati naturale.

casa din containere 24mp

In concluzie, casele din containere sunt o optiune viabila si inovatoare pentru constructia de locuinte. Acestea sunt ieftine, durabile, flexibile si pot fi personalizate in functie de nevoile si preferintele proprietarilor.

2 thoughts on “Preturi si avantaje : case din containere in anul 2023 !

  1. Marilena spune:

    As dorii sa stiu cat costa o casa la cheie de 100mp din containere..multumesc

    1. admin spune:

      Buna ziua,ne puteti transmite o schita a casei pe adresa de email : office@casa-din-containere.ro ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *