Afișez toate cele 3 rezultate

CONTAINERE DEPOZITARE : Un nou trend pentru depozitarea bunurilor !

Containerele de depozitare sunt produse destinate stocării produselor și bunurilor în întreprinderi, magazine, depozite și alte spații. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente precum metal și lemn și sunt disponibile în mai multe mărimi și forme. Containerele sunt folosite pentru a depozita produse și bunuri în mod eficient, astfel încât acestea să poată fi găsite mai ușor și mai rapid.

Pentru ce sunt folosite containerele de depozitare?

Containerele sunt, de asemenea, utilizate pentru a evita deteriorarea produselor și bunurilor prin depozitarea lor într-un mediu adecvat. Containerele sunt fabricate din materiale rezistente, astfel încât să îndeplinească toate cerințele de depozitare ale produselor și bunurilor. Pot fi, de asemenea, personalizate pentru a se potrivi cu nevoile de depozitare ale oricărui client.

Avantajele containerului de depozitare

1. Economie de spațiu: Containerele de depozitare oferă o soluție economică de stocare, deoarece pot fi plasate în spații mici și susțin o cantitate mare de materiale.

2. Mobilitate: Containerele de depozitare sunt extrem de mobile, deoarece sunt ușor de transportat și pot fi schimbate în mod eficient dintr-o locație în alta.

3. Flexibilitate: Containerele pot fi personalizate pentru a se potrivi diferitelor nevoi de stocare, astfel încât să se potrivească cu produsele sau spațiul disponibil.

Alte avantaje a unui container de depozitare :

4. Securitate: Containerele oferă o protecție suplimentară pentru produsele stocate în interior, inclusiv protecție împotriva furiei și a umezelii.

5. Durabilitate: Containerele de depozitare sunt construite pentru a rezista la vreme rea, precum vântul puternic, și pot rezista la uzura zilnică.

Containere depozitare

Containere : Preturi , Marimea Standard, Configuratie si Domenii de Activitate !

Ce este un container ?

Un container este un spatiu de locuit temporar sau permanent pe care puteti sa-l folositi in majoritatea domeniilor de activitate.Acestea se pot echipa cu grupuri sanitare sau cu suprafete vitrate si se pot compartimenta in functie de nevoia fiecarui client.

Ce domenii de utilizare au containerele?

Containerele modulare au diverse domenii de utilizare.Acestea se pot folosi in mai multe industrii cu diverse activitati.Containerele va pot adaposti sau caza angajatii in timpul unei lucrari pe santier.Pentru aceasta varianta va recomandam containerele de locuit sau containerele dormitor.Aceste categorie de containere va permit compartimentarea unui spatiu sanitar.Containerele modulare de locuit sau dormitor va permit sa mariti spatiul de cazare intr-o adevarata cladire din containere.Containerele modulare se pot lipi intre ele prin chei de prindere imbinate prin piesele de colt a containerului.Pentru o mobilitatea mai mare si un spatiu mai generos se poate transforma cladirea din containere pana la P+10.Containerul se poate transforma si intr-un birou cu suprafata vitrata pe care sa-l atribuiti ca punct de lucru.

Design modern si spatiu modular pe care-l poti muta oricand doresti sa iti muti punctul de lucru intr-o zona mai frecventata de potentialii clienti.Iti venim in sprijin cu containerele de depozitare pentru a putea pastra in siguranta toate uneltele sau echipamentele electronice.Containerul depozitare are o rezistenta a podelei de pana la 450kg/m².

Ce optiuni extra pot sa achitionez la un container?

Un container modular poate fi echipat cu diverse optiuni extra.Containerul modular standard de 6058x2438x2700mm contine panouri sandwich cu grosime de 60mm si cu posibilitate de echipare cu panouri sandwich de pana la 100mm cu spuma poliuteranica sau vata bazaltica.O alta optiune pe care o puteti alege este inlocuirea usei de 800x2000mm cu una dubla la 1600x2000mm.Containerul modular standard contine o usa metalica de 800x2000mm si o fereastra de 1000x1100mm.Puteti opta si pentru varianta de ferestre cu o alta dimensiune.Va putem monta oricate usi sau ferestre va sunt necesare pana in limita spatiului care permite aceasta operatiune.

Compartimentarea suplimentara a unui grup sanitar in interiorului unui container de locuit poate fi necesara in anume cazuri.Compartimentarea grupului sanitar standard contine un lavoar,un wc,o cabina de dus,support pentru hartia igienica si support pentru sapun.Containerele se pot echipa cu o unitate interioara si o unitate exterioara de AC BTU 9000/12000 etc.Pentru a facilita de cele mai bune conditii containerele se pot echipa la interior cu finisaje interioare(rigips verde,parchet,gresie si faianta).

Din ce este facut un container modular?

Un container modular este realizat dintr-o structura metalica galvanizata cu o grosime de 2,5MM si profilata la rece.Structura metalica detine la fiecare colt a structurii metalice o piesa de colt care joaca un rol important in aceasta structura.Piesa de colt este o structura metalica cu o grosime medie de 5mm pe fiecare latura.Acesta ne ajuta sa scurgem apa de pe acoperis si sa imbinam sau sa etajam containerele modulare intre ele pentru a forma un nou spatiu mai generos si mai util.

Alte materiale folosite in confectionarea containerului modular :
  • Perete : Panouri sandwich pentru peretii interiori si exteriori de 40-60mm pana la cota maxima de 100mm cu spuma poliuteranica sau vata bazaltica.Tabla care imbina spuma poliuteranica are o grosime de 0,5mm.
  • Tavan : Tabla lisa cu o grosime de 0,5mm dublu faltuita,vata minerala de 100mm,C-urile metalice si pal melaminat de 18mm.
  • Podea : Tabla zincata cu o grosime de 0,75mm,vata minerala de 100mm,C-uri metalice si OSB de 18mm.
  • Tamplarie usi si ferestre : Containerele modulare vin echipate cu ferestre care au profil KMG cu 6 camere cu dimensiunea de 1000x1100mm.Usile sunt metalice standard de 800x2000mm.
  • Set de conexiuni: este furnizat un set de conexiuni pentru containerele modulare care urmeaza sa fie imbinate sau pentru a facilita supra-punerea.

Containerele modulare sunt amplasate plasate pe o placa de beton sau pe grinzi de beton.Acestea nu necesita autorizatie.Sunt declarate spatiu mobil.

Ce tipuri de containere de locuit pot cumpara?

Puteti achizitiona un pachet de containere de locuit pe care sa-l transformati un intr-o cladire din containere.La cumpararea mai multor unitati de containere beneficiati de reduceri consistente.Aceste discount-uri se aplica in functie de numarul de unitati pe care-l doriti si de numarul de comenzi anterior.Puteti achizitiona si containere de locuit sau dormitor cu grup sanitar pentru a facilita un spatiu mai util si mobil.Daca doriti puteti merge si pe varianta de containere de locuit cu panouri sandwich cu spuma poliuteranica sau vata bazaltica incepand de la 40mm pana la 100mm.Pentru o varianta mai optima puteti merge si pe varianta de container de locuit birou cu suprafata vitrata in cazul doriti un birou cu un design deosebit si modern pe care sa-l puteti transporta oricand doriti.

Pe ce se pot aseza containerele & casa din containere?

Containerele se pot aseza la drept pe grinzi de beton sau pe o placa de beton.Containerul trebuie sa fie pus la drept deoarece daca este inclinat panourile sandwich apasa cu presiune pe geam si pe usa iar acestea nu se mai deschid sau sunt inchise/deschise aplicand forta.Din cauza structurii metalice compartimentate si utilate casele din containere trebuie asezate pe o placa de beton care sa fie de cel putin 30CM in pamant iar cel putin 15CM in exterior.

Ce tipuri de containere de locuit pot cumpara?

Puteti achizitiona un pachet de containere de locuit pe care sa-l transformati un intr-o cladire din containere.La cumpararea mai multor unitati de containere beneficiati de reduceri consistente.Aceste discount-uri se aplica in functie de numarul de unitati pe care-l doriti si de numarul de comenzi anterior.Puteti achizitiona si containere de locuit sau dormitor cu grup sanitar pentru a facilita un spatiu mai util si mobil.Daca doriti puteti merge si pe varianta de containere de locuit cu panouri sandwich cu spuma poliuteranica sau vata bazaltica incepand de la 40mm pana la 100mm.Pentru o varianta mai optima puteti merge si pe varianta de container de locuit birou cu suprafata vitrata in cazul doriti un birou cu un design deosebit si modern pe care sa-l puteti transporta oricand doriti.

Pe ce se pot aseza containerele ?

Containerele se pot aseza la drept pe grinzi de beton sau pe o placa de beton.Containerul trebuie sa fie pus la drept deoarece daca este inclinat panourile sandwich apasa cu presiune pe geam si pe usa iar acestea nu se mai deschid sau sunt inchise/deschise aplicand forta.