Container sanitar 7000x2400x2500mm

HAI SA COLABORAM

  CONTACT INFORMATION

  casa-din-containere.ro

  Localitate : Costache Negrii

  Judetul : Galati

  Romania

  casa-din-containere.ro

  +40 757 713 757

  +40 758 882 611

   
  casa-din-containere.ro

  office@casa-din-containere.ro
  office@dmt-modular.ro

  Aveți întrebări despre cum vă putem ajuta? Trimiteți-ne un e-mail și vă vom contacta în scurt timp.

  16 People watching this product now!
  casa-din-containere.ro

  Livrare rapida

  In functie de produs

  casa-din-containere.ro

  1000 produse

  Containere pe stock

  casa-din-containere.ro

  24/7 Support

  Serviciu de asistenta

  casa-din-containere.ro

  Calitate

  Materiale PREMIUM

  Additional information
  Compartimentare

  Se configureaza dupa nevoia clientului !

  Culoare

  Personalizata

  Grup sanitar

  Da

  Instalatie electrica

  DA

  Material

  Otel

  Perete

  Panou sandwich de 40MM

  Podea

  Linoleum de trafic intens

  Reviews (0)

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Container sanitar 7000x2400x2500mm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Descriere

  Ce este un container sanitar?

  Containerele sanitare sunt recipiente special proiectate pentru colectarea si transportul deseurilor sanitare. Acestea sunt utilizate in mai multe domenii, cum ar fi constructiile, evenimentele si industria turismului, si au o varietate de utilizari, cum ar fi colectarea si transportul deseurilor solide, lichide sau periculoase.

  Containerele sanitare pot fi fabricati din diferite materiale, cum ar fi otelul inoxidabil, plasticul sau aluminiul, si pot fi disponibili intr-o varietate de forme si dimensiuni. De exemplu, containerii pentru deseuri solide sunt adesea construiti din otel inoxidabil sau aluminiu si pot avea capacitati de la cateva sute de litri pana la cateva mii de litri. Pe de alta parte, containerele pentru deseuri lichide pot fi fabricati din plastic si au capacitati de pana la cateva zeci de litri.

  Care sunt avantajele unui container sanitar?

  Unul dintre avantajele containerelor sanitare este ca acestea sunt usor de curatat si de intretinut. Containerii sanitari pot fi curatati cu usurinta cu detergent si apa calda sau pot fi luati la service pentru a fi curatati si dezinfectati. Acest lucru este important pentru a preveni raspandirea bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

  Containerele sanitare sunt, de asemenea, foarte durabili si pot fi utilizati timp de mai multi ani fara probleme. Acestea sunt proiectate pentru a rezista la uzura si la conditiile dure de transport si depozitare.

  Containerele sanitare sunt, de asemenea, foarte flexibili si pot fi utilizati in mai multe situatii. De exemplu, containerii pentru deseuri solide pot fi utilizati in constructii pentru a colecta si transporta deseurile generate de lucrarile de constructie. Containerele pentru deseuri lichide pot fi utilizati in industria turismului pentru a colecta si transporta deseurile generate de hotele, restaurante si parcuri de distractie.

  Sunt o solutie modulara mobila pe care ti-o doresti?

  In ceea ce priveste transportul containerele sanitare, acestea sunt adesea transportate cu ajutorul unui autovehicul specializat, cum ar fi un remorcher sau un camion specializat. Acest lucru este important pentru a asigura ca containerele sunt transportate in siguranta si in mod eficient.

  In plus, containerele sanitare sunt proiectate pentru a se conforma regulilor si normelor privind gestionarea deseurilor, asigurand astfel o gestionare adecvata si ecologica a deseurilor. Acestea pot fi echipate cu sisteme de inchidere si siguranta, precum si cu sisteme de etansare pentru a preveni scurgerile sau pierderile de deseuri.

  Pot fi personalizate containerele sanitare?

  De asemenea, containerele sanitare pot fi personalizate in functie de necesitatile specifice ale fiecarei aplicatii. De exemplu, containerele pentru deseuri periculoase pot fi echipati cu sisteme de etansare suplimentare si de siguranta, precum si cu sisteme de monitorizare a temperaturii si a presiunii pentru a asigura siguranta si conformitatea cu regulile privind gestionarea deseurilor periculoase.