Ansamblu containere modulare P+1

HAI SA COLABORAM

  CONTACT INFORMATION

  casa-din-containere.ro

  Localitate : Costache Negrii

  Judetul : Galati

  Romania

  casa-din-containere.ro

  +40 757 713 757

  +40 758 882 611

   
  casa-din-containere.ro

  office@casa-din-containere.ro
  office@dmt-modular.ro

  Aveți întrebări despre cum vă putem ajuta? Trimiteți-ne un e-mail și vă vom contacta în scurt timp.

  12 People watching this product now!
  casa-din-containere.ro

  Livrare rapida

  In functie de produs

  casa-din-containere.ro

  1000 produse

  Containere pe stock

  casa-din-containere.ro

  24/7 Support

  Serviciu de asistenta

  casa-din-containere.ro

  Calitate

  Materiale PREMIUM

  Additional information
  Compartimentare

  Se configureaza dupa nevoia clientului !

  Culoare

  Personalizata

  Grup sanitar

  Da

  Instalatie electrica

  DA

  Marime

  6058x7238x2700mm

  Material

  Otel

  Numar ferestre

  2 ferestre

  Perete

  Panou sandwich de 40MM

  Podea

  Linoleum de trafic intens

  Reviews (0)

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Ansamblu containere modulare P+1”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Descriere

  Constructiile din containere modulare sunt o soluție modernă și durabilă de construire a clădirilor. Acestea sunt construite din containere modulare standard, care sunt recondiționate și modificate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale proiectului.

  Containerele modulare sunt ideale pentru construcții rapide și eficiente din punct de vedere al costurilor. Deoarece acestea sunt fabricate în fabrici controlate, se pot evita multe din problemele legate de vreme și condițiile de teren care pot încetini procesul de construcție. De asemenea, containerele modulare pot fi transportate cu ușurință la orice locație, ceea ce le face potrivite pentru proiecte de construcții în zone greu accesibile sau în zone cu risc seismic ridicat.

  Containerele modulare pot fi utilizate pentru o varietate de proiecte, de la locuințe și birouri la spații comerciale și de depozitare. Acestea pot fi combinate și configurate în mai multe moduri pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui proiect. De exemplu, o clădire din containere modulare poate include un subsol, parter și etaj, cu o varietate de camere și spații comune.

  Una dintre cele mai mari avantaje ale constructiilor din containere modulare este durabilitatea acestora. Containerele maritim standard sunt construite pentru a rezista la condițiile dure ale transportului maritim, ceea ce le face rezistente la vreme și la condiții seismice. In plus, acestea sunt construite din materiale rezistente la coroziune și sunt proiectate pentru a fi în conformitate cu standardele de siguranță și de mediu.

  Deși construcțiile din containere modulare sunt o soluție modernă și inovatoare, există unele provocări pe care trebuie să le abordați. De exemplu, proiectarea clădirilor din containere modulare poate fi mai complexă decât proiectarea clădirilor tradiționale, deoarece trebuie să se țină cont de limitările dimensiunilor containerului și de nevoia de a asigura o bună izolare termică